Stijl Iconen

Voor Stijl Iconen hebben wij een breed aantal van ons aanbod toe mogen passen. Deze klus is een perfect voorbeeld van onze full service!

Aan het begin van de COVID-19 pandemie kwamen we in aanmerking met Monica Rijkaart van Stijl Iconen. Stijl Iconen is een vintage dames kleding boetiek in hartje Doesburg. In de Boetiek vind je een breed aantal merken met kleding van hoge kwaliteit. Een sfeervolle winkel met een unieke stijl!

Doordat veel winkels hun deuren moesten sluiten vanwege de internationale pandemie, was Monica opzoek naar een nieuwe manier om haar collectie te presenteren. Na het bespreken van een juiste strategie zijn we begonnen met het optimaliseren van haar social media. Met een combinatie van adverteren via social media en social media management wisten we veel betrokkenheid te winnen, ondanks dat veel mensen thuis zaten.

Ondanks de invloed van het COVID-19 virus hebben we een rebranding mogen doen voor Stijl Iconen. Met een compleet nieuw jasje konden we meer naamsbekendheid opbouwen. Stijl Iconen is nog steeds te herkennen aan de warme vintage uitstraling en haar unieke kleuren. De nieuwe huisstijl van Stijl Iconen hebben we onder andere toe mogen passen op:

  • Visitekaartjes
  • Kleding tags
  • Posters
  • Stickers
  • Gevelvlag
  • Verpakkingsmateriaal
  • Social media

Na veel positieve reacties op de nieuwe huisstijl hebben we een vervolgstap aangeboden voor de promotie van de nieuwste collecties. Zodoende hebben we toffe foto- en videoshoots mogen organiseren en zijn we aan de slag gegaan met nieuwe content. Deze content hebben we vervolgens verspreid door het hele land doormiddel van social media marketing.

Eind 2020 kwam Monica met de vraag of we van haar website een webwinkel konden maken. Uiteraard was dit geen probleem. We zijn begonnen met het ontwerp van de webpagina’s in de huisstijl die wij eerder voor haar hebben mogen realiseren. Terwijl we Monica de tijd gaven om feedback te geven op het ontwerp van haar webwinkel, hebben wij nagedacht over de juiste strategie om haar doelgroep aan te spreken. Hiervoor hebben we de analyse gebruikt van de social media advertenties die wij eerder mochten uitvoeren. Zodra het ontwerp helemaal naar wens was, zijn we gaan ontwikkelen.

Stijl Iconen was voor het ontwikkelen van de webwinkel al een fysieke boetiek. Voor ons was het belangrijk om het zo makkelijk mogelijk te maken voor Monica. Zodoende hebben wij haar webwinkel ontwikkeld met een geautomatiseerd voorraadbeheer. Zo werd de webwinkel een toevoeging aan het al opgebouwde merk. Op aanvraag hebben we Stijl Iconen voorzien van een nieuw kassa systeem die we hebben ontwikkeld voor het beste gebruiksgemak. Nieuwe ontwikkelingen maakt dat Monica en haar personeel nu waar dan ook hun producten kunnen verkopen op elke gewenste plek.

Vandaag de dag ondersteunen we Stijl Iconen nog steeds en zorgen we dat Monica en haar team altijd up-to-date blijven. We zijn Stijl Iconen erg dankbaar voor het partnerschap en alle ervaringen die we samen op hebben mogen doen!

Of wij dit ook voor jou kunnen doen?
Geen probleem!

Max de Vries

Max de Vries

Heb je vragen over
onze diensten?

Ik kom graag in contact om je meer te vertellen over onze diensten en hoe deze jou kunnen helpen om naar het volgende niveau te komen.

Wat onze partners over ons denken

Ben jij klaar voor het volgende niveau?

Ik geef graag advies en bespreek graag de mogelijkheden.

Recente Artikelen