Social media als moderne marketing tool

Je kent het wel. Je zoekt op het internet naar een product en dezelfde middag is het product al minimaal tien keer voorbij gekomen op je social media feet. Iets wat voor vele misschien een irritatie is, heeft zich toch weten te ontwikkelen als een van de meest krachtige marketingtools. Wat maakt social media nou zo geschikt als “business booster”?

In 2020 maken ruim 3.6 miljard mensen gebruik van het online sociale netwerk. Na schatting zal dit getal stijgen naar 4.41 miljard per 2025. Flinke getallen, maar om iets specifieker te zien heeft alleen Facebook al 1.73 miljard actieve gebruikers. Mensen die dagelijks gemiddeld 58 minuten besteden op dit platform om hun feed te checken dat vol staat met Posts die gerelateerd zijn aan persoonlijke interesse.

Met ieder zijn persoonlijke account in combinatie met de ontwikkelingen van Facebook zelf, is er in de loop van de jaren veel data verzameld. Facebook stelt vanaf 2007 deze data beschikbaar voor adverteerders om zo je potentiële doelgroep te kunnen bereiken.

Vandaag de dag is het mogelijk om voor vrijwel elk doeleinde te adverteren om zo je zakelijke- en persoonlijk doelen te realiseren.

Toegang tot 1.73 miljard potentiële klanten, op een platform, op een dag. En dan hebben we het over een van de platforms binnen het sociale media netwerk. Klinkt veelbelovend niet?

Bij DI-MADE combineren we de krachten van deze platforms om de doelen te realiseren die jouw onderneming verdient. Naast het feit dat social media de ultieme marketingtool voor jou kan zijn maken we ook gebruik van de mogelijkheden om jouw producten visueel en professioneel onder de mensen te brengen door marketing en design te combineren voor het perfecte resultaat!

Vond je dit artikel nuttig?

Share on facebook
Deel via Facebook
Share on whatsapp
Deel via Whatsapp
Share on linkedin
Deel via Linkdin
Share on email
Deel via E-mail
Max de Vries

Max de Vries

Laat een reactie achter

Onze klanten

Ben jij klaar voor het volgende niveau?

Ik geef graag advies en bespreek graag de mogelijkheden.

Heb je vragen over
onze diensten?

Ik kom graag in contact om je meer te vertellen over onze diensten en hoe deze jou kunnen helpen om naar het volgende niveau te komen.

Recente Artikelen