SCK Servies

Voor Ilse Roozegaarde hebben mochten we een creatief idee uitwerken. Het is idee was om een eigen servies op de markt te brengen die de elementen binnen het gezinsleven representeren. Tijdens een creatief en oriënterend gesprek werd al snel duidelijk welke elementen terug moesten komen uit het concept. Het logo wat wij ontwikkeld hebben is minimalistisch, maar spreekt voor alles wat je terugvindt in het gezinsleven.

Ilse had zelf het idee om te werken met een klavertje vier. Het representeren van een stabiele en krachtige gezinssituatie is in de volgende elementen toegevoegd aan het logo:

De scheur
Binnen een gezin is het nooit altijd koek en ei. Ook tegenslagen en negatieve gebeurtenissen vinden plaats in het gezinsleven. Gelukkig wint het geluk vaak in deze situaties en bloeit het gezin voort, ook al ontbreekt er een stukje uit het blad.

De donkere plek
Iedereen heeft eigen levenspad die men maakt zoals hij/zij is. Of dit nu positieve of negatieve gebeurtenissen zijn, je leert en haalt kracht uit deze momenten. Het maakt je wie je bent. De ervaring binnen ieder zijn persoonlijkheid draagt bij in de kracht van het gezin.

Het hart
Ieder zijn eigen personaliteit en verhaal, maar de harten zijn verbonden. Een gezin vorm je samen en dat is waar je kracht en liefde vindt.

De kern
De plek waar alle harten thuiskomen en waar de kracht ligt. Iedereen draagt zijn/ zijn haar steentje bij om de kern te onderhouden.

Om een duidelijke beeldtaal te realiseren die voor alle doeleinden gebruikt kan worden, hebben we het logo ontwikkeld in een minimalistische stijl. Uiteindelijk ontbrak alleen nog het persoonlijk stukje. Om dit te realiseren hebben wij aangeboden om van het handschrift van Ilse een uniek en persoonlijk lettertype te maken. Met veel handwerk hebben we de mogelijkheid gerealiseerd om al het tekst gebruik op de bedrijfsmiddelen en de producten zelf een persoonlijke uitstraling te geven. Een erg gepaste en uniek oplossing.

Om een goed beeld te kunnen krijgen van de visualisatie van het concept, hebben we diverse digitale mock-ups gemaakt om een duidelijk en helder idee te krijgen.

Of wij dit ook voor jou kunnen doen?
Geen probleem!

Max de Vries

Max de Vries

Heb je vragen over
onze diensten?

Ik kom graag in contact om je meer te vertellen over onze diensten en hoe deze jou kunnen helpen om naar het volgende niveau te komen.

Wat onze partners over ons denken

Ben jij klaar voor het volgende niveau?

Ik geef graag advies en bespreek graag de mogelijkheden.

Recente Artikelen