Sa-Net Woonzorg

Sa-Net woonzorg is een veelzijdig zorgverlener in de regio Achterhoek en omstreken. Met de groei van de organisatie is Sa-Net in 2020 verhuisd naar een nieuwe locatie. Wij mochten deel uitmaken van de aankleding van hun nieuwe kantoor. Zo kregen wij de unieke opdracht om persoonlijke elementen binnen de organisatie terug te laten komen bij het onderscheiden van diverse werkruimtes.

Vanuit handschetsen hebben we diverse ontwerpen op maat gemaakt die gerelateerd zijn aan een aantal zorghuizen die aangesloten zijn bij Sa-net. Ook hebben we voor grote werkruimtes in het gebouw de skyline van Doetinchem in het begin van de 20e eeuw gebruikt. Rond deze tijd werd het voormalige pakhuis gebouwd.

Vervolgens hebben we het ontwerp toegepast op een nieuw soort raamsticker. Dit materiaal laat al het licht door, maar blokkeert het zicht. Het rustige aanzicht van het materiaal en de unieke ontwerpen sluit goed aan bij de ruimtelijke uitstraling van het pand.

Om vanaf de buitenkant herkenbaar te zijn hebben we de huisstijl van Sa-Net terug laten komen op een banner van scheur vast vinyl. Deze banner hebben we bevestigd hoog aan de gevel, wat het pand de eye-catcher van de straat in het hartje van Doetinchem maakt.

Of wij dit ook voor jou kunnen doen?
Geen probleem!

Max de Vries

Max de Vries

Heb je vragen over
onze diensten?

Ik kom graag in contact om je meer te vertellen over onze diensten en hoe deze jou kunnen helpen om naar het volgende niveau te komen.

Wat onze partners over ons denken

Ben jij klaar voor het volgende niveau?

Ik geef graag advies en bespreek graag de mogelijkheden.

Recente Artikelen