Nagelsalon Pure Lotus

We werden benaderd door Manon van nagelsalon Pure Lotus. Een nagelsalon in Velswijk die werkt met hoogwaardige, pure en zuivere producten. Met de opening van haar nieuwe salon mochten we een rol spelen bij het interieur van de salon en het optimaliseren van haar merknaam. Zodoende zijn we begonnen met het maken van een huisstijl met een bijbehorend logo.

Het logo bevat zachte en warm kleuren om de ervaring in de salon te benadrukken. Om de naam ‘Pure Lotus’ te visualiseren hebben we de lotusbloem en een potje nagellak als basiselementen genomen. Na de feedback van Manon hebben we één van de opgeleverde ontwerpen genomen en helemaal naar wens gemaakt.

Voor de aankleding van haar nieuwe salon hebben we de bestickering en een wandmeubel gemaakt in de nieuwe huisstijl. De bestickering is gemaakt met een specifiek materiaal waarbij het ontwerp aan de buitenkant zichtbaar is, maar aan de binnenkant kun je vrij naar buiten kijken. Het wandmeubel is volledig op maat gemaakt met in het midden het nieuwe logo dat oplicht vanuit de binnenkant.

Na de opening van de salon mochten we de nieuwe huisstijl uiten in de vorm van een website. We hebben een nieuwe website gerealiseerd waarbij je dezelfde ervaring kunt beleven in de salon. We hebben de website zo ontwikkeld dat Manon zelf en gemakkelijk aanpassingen kan verrichten. Zo kan ze haar diensten altijd up-to-date houden voor haar klanten!

Om het plaatje compleet te maken hebben we Manon mogen voorzien van bedrijfskleding met haar nieuwe logo en nieuwe website.

Of wij dit ook voor jou kunnen doen?
Geen probleem!

Max de Vries

Max de Vries

Heb je vragen over
onze diensten?

Ik kom graag in contact om je meer te vertellen over onze diensten en hoe deze jou kunnen helpen om naar het volgende niveau te komen.

Wat onze partners over ons denken

Ben jij klaar voor het volgende niveau?

Ik geef graag advies en bespreek graag de mogelijkheden.

Recente Artikelen