Een tijdloos en ijzersterk ontwerp voor jouw professionele uitstraling.

DI-MADE_DI-MADE_SCENE_#2_DESIGN

Inhoud

Grafisch Ontwerp

Ontwerp is bij DI-MADE® hetgeen wat ons uniek maakt. In veel van ons werk maken we gebruik van creatieve visualisaties om meer of beter resultaat te behalen. We zien ontwerp simpelweg als een middel om jouw ideeën en doelen vorm te geven.

Omdat we vrijwel altijd grafisch ontwerp toe mogen passen gedurende ons werk, zijn we erg op de hoogte van de laatst trends. We weten daarom vaak de balans te vinden tussen jouw idee visualiseren en de juiste doelgroep aanspreken.

Korte lijntjes en persoonlijk contact is voor ons belangrijk om het juiste ontwerp te kunnen maken. Of het nu gaat om visitekaartjes of een internationale marketing campagne, we werken graag nauw samen om tot het beste resultaat te komen.

We beginnen vaak met het maken van een schets. Vanaf hier kunnen we nog alle kanten op. We vragen regelmatig om feedback, mits dat nodig is. Als we op de juiste koers zitten, gaan we uitwerken. Na het sturen van een eerste ontwerp vragen we om je mening. We blijven het net zolang aanpassen tot je helemaal tevreden bent en het ontwerp op de juiste manier ingezet kan worden!

Wil je je ontwerp graag laten ontwikkelen? Natuurlijk leveren wij ook de juiste nazorg voor jouw ontwerp. Zo verzorgen we drukwerk tot bij jou op de deurmat en verspreiden we je ontwerp wereldwijd via social media.

Benieuwd naar hoe wij ervoor kunnen zorgen dat zoveel mogelijk mensen jouw ontwerp zien? Neem eens een kijkje bij onze online marketing en social media management diensten.

Logo

Een logo is het beeldmerk die met een bedrijf en/of organisatie wordt geassocieerd. Een logo is één van de meest belangrijke uitingen binnen een organisatie. Het is jouw visuele identiteit waarmee jij je onderscheid van je concurrenten. Het is daarom belangrijk om de juiste uitstraling en het juiste gevoel te ontwikkelen bij je logo. Een logo komt namelijk op alles terug.

Bij DI-MADE® verdiepen we ons in jouw identiteit en proberen deze zo goed mogelijk te uiten in één oogopslag. Hiervoor gaan we opzoek naar de perfecte balans tussen kleuren, lettertypen en stijlen. Wat geeft jou herkenning en erkenning?

Misschien heb je zelf al een duidelijk idee voor een logo of heb je nog geen idee wat de achterliggende identiteit is. In dit geval kunnen we altijd om de tafel gaan, met een persoonlijk gesprek komen we vaak heel ver. Zo kunnen we gelijk kennis maken!

Zodra alles duidelijk is en we de juiste informatie hebben, gaan we naar de tekentafel. Wij vinden het erg belangrijk om nauw samen te werken om tot het juiste resultaat te komen. We zorgen dat het logo uniek is en werkt voor jouw doelstellingen.

Vaak maken we zo’n 5 logo’s waaruit een keuze gemaakt kan worden. Vanuit het gekozen ontwerp werken we verder tot je helemaal tevreden bent. We doen altijd ons best om zoveel mogelijk betekenis in het logo te stoppen voor de beste indruk. Daarom zijn korte lijntjes en persoonlijk contact erg belangrijk voor ons.

Wil je je logo zo snel mogelijk onder de mensen brengen? Neem eens een kijkje bij onze online marketing en social media management diensten. Als je graag door wilt bouwen aan je identiteit, misschien is branding dan de juiste oplossing!

Merkidentiteit

Branding is een unieke vorm van communicatie. Het is vooral uniek omdat het een uiting is van een specifieke organisatie. Het is zeer belangrijk voor betrokkenheid en herkenning van jou en je onderneming. Sinds de opkomst van social media en de ontwikkelingen van het internet, is branding belangrijker geworden dan ooit. Bij DI-MADE® zien we branding voor onze klanten als één centrale vraag; hoe zorgen we ervoor dat je opvalt tussen iedereen door jezelf te blijven?

Om deze vraag te beantwoorden beginnen we met een gesprek. Wat vind jij belangrijk en wat zijn je doelen? Welke kleuren passen bij je of wat heb je altijd al gebruikt? Welke rol speelt typografie voor jouw onderneming? Hoe zie jij de stijl van je organisatie voor je? Dit kunnen vragen zijn waar je nog nooit over na hebt gedacht, maar samen komen we daar zeker uit!

Branding is eigenlijk een breed begrip. Het gaat om de uiting van jou en je onderneming. Bij branding komt deze uiting terug in diverse elementen. Bij DI-MADE® ontwikkelen we diverse visuele uitingen die samen jouw bedrijfsidentiteit vormen. Denk hierbij aan: visitekaartjes, briefpapier, flyers, posters, banners, stickers, bedrijfskleding, kantoorartikelen en reclameborden. Eigenlijk kan het niet gek genoeg.

Heb je al een huisstijl en ben je toe aan iets anders? Wij denken graag met je mee! Bij branding is het doel om de juiste uitstraling te hebben naar je potentiële klanten. Wij doen altijd ons best om zoveel mogelijk te voorzien in alle nodige elementen om de juiste uitstraling te vormen. Zo maken wij ook illustraties en animaties om jouw boodschap over te dragen. Ook doen wij foto- en videografie om het plaatje compleet te maken.

Vaak zijn een aantal elementen al genoeg voor een goede branding. Bij DI-MADE hebben we pakketten op maat zodat je potentiële klanten jou zo snel mogelijk herkennen en jij de juiste professionele uitstraling hebt.

Reclame

Reclame is een vorm van communicatie die jouw potentiële klant over moet halen om jouw producten of diensten te kopen. Bij DI-MADE® maken we veel gebruik van reclame. Ook passen we reclamecampagnes toe en onderhouden wij ze. Online reclame via social media is onze specialiteit, maar ook fysieke reclame is voor ons geen probleem.

Of het nu gaat om digitale- of fysieke reclame, voor beide uitingen hebben we een ontwerp nodig. Het ontwerp is misschien wel het belangrijkste van een volledige reclame campagne. Het ontwerp is wat jouw bezoeker over moet halen om een klant te worden. Daarnaast win je ook naamsbekendheid en vertrouwen bij je klanten.

Bij het ontwerpen van reclame kijken we goed naar welke vorm van reclame het beste uit zal pakken bij jou en jouw doelen. Ga je flyers ophangen in de stad? Heb je een bedrijfsstand nodig voor op een beurs? Wil je je diensten internationaal aanbieden via online marketing? Wij leveren het juiste ontwerp en voorzien je daarbij van het complete plaatje.

Drukwerk

Bij DI-MADE® helpen we je altijd graag van begin tot eind. Na het ontwerpen kunnen we je ook voorzien van eventuele uitvoering. Zo verzorgen wij ook drukwerk in samenwerking met één van onze vertrouwde drukkers. We zorgen dan dat alles netjes en op tijd wordt aangeleverd, zodat jij zo snel mogelijk het drukwerk op de deurmat kan verwachten.

Enkele voorbeelden van erg gewild drukwerk bij ons zijn:

 • Visitekaartjes
 • Flyers
 • Cadeaubonnen
 • Posters
 • Raamstickers
 • Belettering
 • Magazine
 • Brochures
 • Banners
 • Kantoorartikelen

Met korte lijntjes en persoonlijk contact heb je in no-time jouw professionele bedrijfsmiddel met je eigen ontwerp. Zo weten je klanten en bezoekers gelijk wie je bent en wat jij voor ze kan betekenen.

Bestickering

Ben je op zoek naar een professionele uitstraling en herkenning voor je klanten? Bij DI-MADE® zijn we erg bekend met wat bestickering al voor je kan betekenen op dit gebied. Wil je de ramen van de werkruimtes binnen je kantoorpand laten bestickeren? Geen enkel probleem. Ook transformeren we je bedrijfswagen graag naar jouw rijdende visitekaartje.

Nadat we duidelijk hebben hoe we jou het beste kunnen helpen, gaan we aan de slag. We meten het formaat en maken passend ontwerp voor het werkgebied. Zo zorgen we er samen voor dat jouw organisatie de uitstraling krijgt die het verdient.

Webdesign

Bij DI-MADE® begrijpen we als geen ander dat een website heel belangrijk is voor je organisatie. We vinden het daarom erg belangrijk om het volledige proces van het ontwerpen van een website met jou te delen. Op deze manier heb je zelf de meeste input bij het eindresultaat, zonder het harde werk te hoeven doen. We willen natuurlijk beide dat het ontwerp dezelfde uitstraling heeft als jouw organisatie.

Webdesign begint vaak bij een idee. Het idee bevat aspecten over het uiterlijk, maar ook het doel van de website. Wil je bezoekers informeren of kunnen potentiële klanten een aankoop doen via je website? Wie is je doelgroep en wat spreekt hun het meeste aan? Hoe val je op tussen alle andere websites? We gaan graag met je om de tafel om kennis te maken en te brainstormen! Zodra we weten wat belangrijk is voor jou en je organisatie, starten we met het maken van een concept. Met het concept kijken we samen naar hoe we jouw idee het beste kunnen visualiseren.

De volgende stap is het maken van een wireframe. Een wireframe kun je zien als het skelet van je website. Het heeft nog geen invulling, maar het laat wel zien hoe het gebruik van de website in zijn werk zal gaan. Samen bespreken we het gebruiksgemak voor jouw doelgroep en kijken we naar of de gebruikservaring aansluit bij jouw idee. Het doel is om een laagdrempelige en prettige ervaring te creëren, waarmee de juiste informatie over kunnen brengen.

Eenmaal verder gaan we bezig met het invullen van de website. Dit is de fase waarbij we kijken naar de juiste kleuren en lettertypes. We zetten alles netjes op de plek en zorgen dat het ontwerp op elk apparaat dezelfde uitstraling heeft.

We leveren het ontwerp op in delen, zodat er genoeg ruimte is voor verbetering. Als klant kun je op deze manier vrijwel het hele project naar eigen wens sturen. Wij zijn er voor het advies en het uitvoeren van jouw wensen.

Zodra het volledige ontwerp klaar is, doen we nog een laatste controle. Zo weten we zeker dat je tevreden bent en we niks over het hoofd hebben gezien. Je kan natuurlijk altijd terugkomen op een later moment om iets te veranderen. We ronden het project netjes af en leveren het ontwerp zorgvuldig op. Je krijgt digitale toegang voor het gebruiksgemak en ook leveren wij het ontwerp op in de vorm van een brochure. In de brochure staan alle achterliggende gedachten en elementen beschreven zodat je op elk gewenst moment verder kunt met je ontwerp.

Ben je helemaal tevreden met je ontwerp en wil je deze graag laten ontwikkelen en zo snel mogelijk de lucht in hebben? Neem dan eens een kijkje bij onze web development diensten!

Onze klanten

Ben jij klaar voor het volgende niveau?

Ik geef graag advies en bespreek graag de mogelijkheden.

Grafisch Ontwerp

Ontwerp is bij DI-MADE® hetgeen wat ons uniek maakt. In veel van ons werk maken we gebruik van creatieve visualisaties om meer of beter resultaat te behalen. We zien ontwerp simpelweg als een middel om jouw ideeën en doelen vorm te geven.

Omdat we vrijwel altijd grafisch ontwerp toe mogen passen gedurende ons werk, zijn we erg op de hoogte van de laatst trends. We weten daarom vaak de balans te vinden tussen jouw idee visualiseren en de juiste doelgroep aanspreken.

Korte lijntjes en persoonlijk contact is voor ons belangrijk om het juiste ontwerp te kunnen maken. Of het nu gaat om visitekaartjes of een internationale marketing campagne, we werken graag nauw samen om tot het beste resultaat te komen.

We beginnen vaak met het maken van een schets. Vanaf hier kunnen we nog alle kanten op. We vragen regelmatig om feedback, mits dat nodig is. Als we op de juiste koers zitten, gaan we uitwerken. Na het sturen van een eerste ontwerp vragen we om je mening. We blijven het net zolang aanpassen tot je helemaal tevreden bent en het ontwerp op de juiste manier ingezet kan worden!

Wil je je ontwerp graag laten ontwikkelen? Natuurlijk leveren wij ook de juiste nazorg voor jouw ontwerp. Zo verzorgen we drukwerk tot bij jou op de deurmat en verspreiden we je ontwerp wereldwijd via social media.

Benieuwd naar hoe wij ervoor kunnen zorgen dat zoveel mogelijk mensen jouw ontwerp zien? Neem eens een kijkje bij onze online marketing en social media management diensten.

Logo

Een logo is het beeldmerk die met een bedrijf en/of organisatie wordt geassocieerd. Een logo is één van de meest belangrijke uitingen binnen een organisatie. Het is jouw visuele identiteit waarmee jij je onderscheid van je concurrenten. Het is daarom belangrijk om de juiste uitstraling en het juiste gevoel te ontwikkelen bij je logo. Een logo komt namelijk op alles terug.

Bij DI-MADE® verdiepen we ons in jouw identiteit en proberen deze zo goed mogelijk te uiten in één oogopslag. Hiervoor gaan we opzoek naar de perfecte balans tussen kleuren, lettertypen en stijlen. Wat geeft jou herkenning en erkenning?

Misschien heb je zelf al een duidelijk idee voor een logo of heb je nog geen idee wat de achterliggende identiteit is. In dit geval kunnen we altijd om de tafel gaan, met een persoonlijk gesprek komen we vaak heel ver. Zo kunnen we gelijk kennis maken!

Zodra alles duidelijk is en we de juiste informatie hebben, gaan we naar de tekentafel. Wij vinden het erg belangrijk om nauw samen te werken om tot het juiste resultaat te komen. We zorgen dat het logo uniek is en werkt voor jouw doelstellingen.

Vaak maken we zo’n 5 logo’s waaruit een keuze gemaakt kan worden. Vanuit het gekozen ontwerp werken we verder tot je helemaal tevreden bent. We doen altijd ons best om zoveel mogelijk betekenis in het logo te stoppen voor de beste indruk. Daarom zijn korte lijntjes en persoonlijk contact erg belangrijk voor ons.

Wil je je logo zo snel mogelijk onder de mensen brengen? Neem eens een kijkje bij onze online marketing en social media management diensten. Als je graag door wilt bouwen aan je identiteit, misschien is branding dan de juiste oplossing!

Merkidentiteit

Branding is een unieke vorm van communicatie. Het is vooral uniek omdat het een uiting is van een specifieke organisatie. Het is zeer belangrijk voor betrokkenheid en herkenning van jou en je onderneming. Sinds de opkomst van social media en de ontwikkelingen van het internet, is branding belangrijker geworden dan ooit. Bij DI-MADE® zien we branding voor onze klanten als één centrale vraag; hoe zorgen we ervoor dat je opvalt tussen iedereen door jezelf te blijven?

Om deze vraag te beantwoorden beginnen we met een gesprek. Wat vind jij belangrijk en wat zijn je doelen? Welke kleuren passen bij je of wat heb je altijd al gebruikt? Welke rol speelt typografie voor jouw onderneming? Hoe zie jij de stijl van je organisatie voor je? Dit kunnen vragen zijn waar je nog nooit over na hebt gedacht, maar samen komen we daar zeker uit!

Branding is eigenlijk een breed begrip. Het gaat om de uiting van jou en je onderneming. Bij branding komt deze uiting terug in diverse elementen. Bij DI-MADE® ontwikkelen we diverse visuele uitingen die samen jouw bedrijfsidentiteit vormen. Denk hierbij aan: visitekaartjes, briefpapier, flyers, posters, banners, stickers, bedrijfskleding, kantoorartikelen en reclameborden. Eigenlijk kan het niet gek genoeg.

Heb je al een huisstijl en ben je toe aan iets anders? Wij denken graag met je mee! Bij branding is het doel om de juiste uitstraling te hebben naar je potentiële klanten. Wij doen altijd ons best om zoveel mogelijk te voorzien in alle nodige elementen om de juiste uitstraling te vormen. Zo maken wij ook illustraties en animaties om jouw boodschap over te dragen. Ook doen wij foto- en videografie om het plaatje compleet te maken.

Vaak zijn een aantal elementen al genoeg voor een goede branding. Bij DI-MADE hebben we pakketten op maat zodat je potentiële klanten jou zo snel mogelijk herkennen en jij de juiste professionele uitstraling hebt.

Reclame

Reclame is een vorm van communicatie die jouw potentiële klant over moet halen om jouw producten of diensten te kopen. Bij DI-MADE® maken we veel gebruik van reclame. Ook passen we reclamecampagnes toe en onderhouden wij ze. Online reclame via social media is onze specialiteit, maar ook fysieke reclame is voor ons geen probleem.

Of het nu gaat om digitale- of fysieke reclame, voor beide uitingen hebben we een ontwerp nodig. Het ontwerp is misschien wel het belangrijkste van een volledige reclame campagne. Het ontwerp is wat jouw bezoeker over moet halen om een klant te worden. Daarnaast win je ook naamsbekendheid en vertrouwen bij je klanten.

Bij het ontwerpen van reclame kijken we goed naar welke vorm van reclame het beste uit zal pakken bij jou en jouw doelen. Ga je flyers ophangen in de stad? Heb je een bedrijfsstand nodig voor op een beurs? Wil je je diensten internationaal aanbieden via online marketing? Wij leveren het juiste ontwerp en voorzien je daarbij van het complete plaatje.

Drukwerk

Bij DI-MADE® helpen we je altijd graag van begin tot eind. Na het ontwerpen kunnen we je ook voorzien van eventuele uitvoering. Zo verzorgen wij ook drukwerk in samenwerking met één van onze vertrouwde drukkers. We zorgen dan dat alles netjes en op tijd wordt aangeleverd, zodat jij zo snel mogelijk het drukwerk op de deurmat kan verwachten.

Enkele voorbeelden van erg gewild drukwerk bij ons zijn:

 • Visitekaartjes
 • Flyers
 • Cadeaubonnen
 • Posters
 • Raamstickers
 • Belettering
 • Magazine
 • Brochures
 • Banners
 • Kantoorartikelen

Met korte lijntjes en persoonlijk contact heb je in no-time jouw professionele bedrijfsmiddel met je eigen ontwerp. Zo weten je klanten en bezoekers gelijk wie je bent en wat jij voor ze kan betekenen.

Bestickering

Ben je op zoek naar een professionele uitstraling en herkenning voor je klanten? Bij DI-MADE® zijn we erg bekend met wat bestickering al voor je kan betekenen op dit gebied. Wil je de ramen van de werkruimtes binnen je kantoorpand laten bestickeren? Geen enkel probleem. Ook transformeren we je bedrijfswagen graag naar jouw rijdende visitekaartje.

Nadat we duidelijk hebben hoe we jou het beste kunnen helpen, gaan we aan de slag. We meten het formaat en maken passend ontwerp voor het werkgebied. Zo zorgen we er samen voor dat jouw organisatie de uitstraling krijgt die het verdient.

Webdesign

Bij DI-MADE® begrijpen we als geen ander dat een website heel belangrijk is voor je organisatie. We vinden het daarom erg belangrijk om het volledige proces van het ontwerpen van een website met jou te delen. Op deze manier heb je zelf de meeste input bij het eindresultaat, zonder het harde werk te hoeven doen. We willen natuurlijk beide dat het ontwerp dezelfde uitstraling heeft als jouw organisatie.

Webdesign begint vaak bij een idee. Het idee bevat aspecten over het uiterlijk, maar ook het doel van de website. Wil je bezoekers informeren of kunnen potentiële klanten een aankoop doen via je website? Wie is je doelgroep en wat spreekt hun het meeste aan? Hoe val je op tussen alle andere websites? We gaan graag met je om de tafel om kennis te maken en te brainstormen! Zodra we weten wat belangrijk is voor jou en je organisatie, starten we met het maken van een concept. Met het concept kijken we samen naar hoe we jouw idee het beste kunnen visualiseren.

De volgende stap is het maken van een wireframe. Een wireframe kun je zien als het skelet van je website. Het heeft nog geen invulling, maar het laat wel zien hoe het gebruik van de website in zijn werk zal gaan. Samen bespreken we het gebruiksgemak voor jouw doelgroep en kijken we naar of de gebruikservaring aansluit bij jouw idee. Het doel is om een laagdrempelige en prettige ervaring te creëren, waarmee de juiste informatie over kunnen brengen.

Eenmaal verder gaan we bezig met het invullen van de website. Dit is de fase waarbij we kijken naar de juiste kleuren en lettertypes. We zetten alles netjes op de plek en zorgen dat het ontwerp op elk apparaat dezelfde uitstraling heeft.

We leveren het ontwerp op in delen, zodat er genoeg ruimte is voor verbetering. Als klant kun je op deze manier vrijwel het hele project naar eigen wens sturen. Wij zijn er voor het advies en het uitvoeren van jouw wensen.

Zodra het volledige ontwerp klaar is, doen we nog een laatste controle. Zo weten we zeker dat je tevreden bent en we niks over het hoofd hebben gezien. Je kan natuurlijk altijd terugkomen op een later moment om iets te veranderen. We ronden het project netjes af en leveren het ontwerp zorgvuldig op. Je krijgt digitale toegang voor het gebruiksgemak en ook leveren wij het ontwerp op in de vorm van een brochure. In de brochure staan alle achterliggende gedachten en elementen beschreven zodat je op elk gewenst moment verder kunt met je ontwerp.

Ben je helemaal tevreden met je ontwerp en wil je deze graag laten ontwikkelen en zo snel mogelijk de lucht in hebben? Neem dan eens een kijkje bij onze web development diensten!

Heb je vragen over
onze diensten?

Ik kom graag in contact om je meer te vertellen over onze diensten en hoe deze jou kunnen helpen om naar het volgende niveau te komen.

Wat onze partners over ons denken